Telefon vészhelyzetben:

+3680 36 80 36

Kizárólag vészhelyzet esetén hívandó, 24/7 elérhetőségű ügyeleti vonal!

Konzuli kerület:  ​

Az Egyesült Arab Emírségek teljes területe.

Szaúd-Arábia, Bahreini Királyság és Jemen konzuli kerülete Rijádi nagykövetségünk hatáskörébe tartozik.

Cím:     ​

Al Khazna Tower VI. em. 603-604 iroda (a Najda Street-en levő Nissan Autószalon melletti épület)

P.O. Box 44450, Abu Dhabi, UAE

Ügyfélfogadás 

A Konzulátus hétfőtől csütörtökig 9.00 és 13.00 óra között, pénteken 9.00 és 12.00 óra között fogadja az ügyfeleket. Az ügyfélfogadás előzetes időpontfoglalás alapján történik. Vízum fellebbezésekhez nem szükséges időpontot foglalni

Kérjük, hogy az ügyintézéshez az alábbi online időpontfoglalási rendszeren keresztül foglaljanak időpontot. Minden ügyfél részére külön időpontot szükséges foglalni. Amennyiben több különböző ügytípust kívánnak intézni, úgy minden ügytípushoz külön időpontfoglalás szükséges.

Kérjük, amennyiben a lefoglalt időpontra mégsem tudna eljönni, minél előbb jelezze a munkatársainknak a consulate.abu.mfa.gov.hu e-mail címre. Ezzel segíti  a többi ügyfél várakozási idejének csökkentését, valamint a gördülékenyebb ügyintézést. Együttműködésüket köszönjük!

Kérjük, hogy minden esetben hozza magával a honlapunkról letöltött, kinyomtatott és kitöltött formanyomtatványokat, a kérelem mellékleteit, érvényes fényképes személyazonosító okmányait! Tájékoztatjuk, hogy a konzuli díjak megfizetése kizárólag bankkártyával lehetséges. Készpénzt, csekket nem áll módunkban elfogadni.

A konzuli hivatal mind a magyarországi, mind az emírségeki ünnepnapokon zárva tart! Az ettől való esetleges eltérésekről a hírek menüpont alatt nyújtunk további tájékoztatást.

A bejáratunk akadálymentesített.

E-mail elérhetőség:

consulate.abu@mfa.gov.hu

A magyarországi hatóságok előtt folyamatban lévő ügyek sürgetésére nincs módunk!

Telefonos elérhetőség: ​ +971 2 676 6190

Munkanapokon 12:00 és 14:00 óra között fogadjuk a hívásokat konzuli ügyekben.

A telefonvonalunk túlterheltsége miatt kérjük, tájékozódjanak a honlapunkon is elérhető információkról.